Tarieven

Elk kindercoachtraject bestaat uit 3 onderdelen:

Intakegesprek

Het eerste gesprek is het intakegesprek met jullie als ouders. Daarin bespreken we aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst waar ik het kind volgens jullie mee zou kunnen helpen en wat er al is geprobeerd. Ook geef ik alvast wat tips om thuis toe te passen.

Kindsessies

Daarna volgen meestal 3-5 kindergesprekken. Hierbij zijn ouders niet aanwezig, en werken we aan datgene waar het kind zelf last van heeft om het kind weer grip te geven op zijn of haar leven. En gelukkige kinderen zijn blije kinderen!

Afsluitend / Tussentijds gesprek

Na iedere 3-5 kindersessies en helemaal aan het einde van het traject, is er een oudergesprek. Zo blijven jullie betrokken bij de ontwikkeling van jullie kind. Ook ga ik met jullie aan de slag om op een andere manier naar je kind te kijken en geef ik tips om hem/haar het beste te ondersteunen.

Praktijk Kinderkijk

Kindergesprekken vinden plaats bij Praktijk Kinderkijk of (na overleg) op school tijdens schooltijd. Oudergesprekken vinden bij voorkeur plaats in de (hoofd)woning van het kind, of bij Praktijk Kinderkijk. Indien gewenst kunnen tussentijdse oudergesprekken online plaatsvinden.

Een kindercoachtraject omvat meestal 5 tot 15 gesprekken met het kind en 3 tot 5 oudergesprekken. 

Tarieven per onderdeel:

  • Vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek ouders    Gratis
  • Intake oudergesprek 90 minuten    € 97,50
  • Vervolg oudergesprek 60 minuten    € 65,-
  • Kindsessie 60 minuten     € 65,-
  • Tussentijds kort contact en tips via WhatsApp of e-mail    Gratis
  • Overleg met school, grootouders of oppas 30 minuten    € 32,50
  • Observatie op school 90 minuten     € 120,-
  • Verslaglegging van observatie en aanbevelingen   € 80,-

* Tarieven per 08-10-2022 voor nieuwe klanten

Praktijk Kinderkijk maakt gebruik van de KOR en is daardoor vrij van het innen en afdragen van btw. De bedragen zijn inclusief materiaal en voorbereidingstijd. Aan het eind van elke maand dat er begeleiding is geweest ontvangt u een factuur.

Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur van  tevoren afgezegd te worden via e-mail, WhatsApp of voicemail. Bij te laat of niet afzeggen van de afspraak behoudt Praktijk Kinderkijk zich het recht voor een wegblijftarief van €40,- in rekening te brengen.